

КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Перша сесія 8 скликання

III пленарне засідання

РІШЕННЯ

від 04 грудня 2020 року

Nº1-8

Про затвердження бланку результатів відкритого поіменного голосування при прийнятті рішень Корсунь - Шевченківською міською радою восьмого скликання

Відповідно до Закону України «Про внесення зміни до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань, керуючись ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Корсунь-Шевченківська міська рада

вирішила:

- 1. Затвердити бланк результатів відкритого поіменного голосування при прийнятті рішень Корсунь-Шевченківською міською радою восьмого скликання, згідно з Додатком №1 (додається).
- 2. Рішення Корсунь-Шевченківської міської ради №1-4 від 01 грудня 2020р. «Про затвердження бюлетеня результатів поіменного голосування при прийнятті рішень Корсунь-Шевченківською міською радою восьмого скликання» вважати таким, що втратило чинність.

Секретар міської ради



Віталій Мацюк

Додаток №1 до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради №1-8 від 04 грудня 2020 року

Бланк результатів відкритого поіменного голосування при прийнятті рішень Корсунь-Шевченківською міською радою

сесія Корсунь-Шевченківської міської ради восьмого скликання (пленарне засідання) '' 20 року Умовні позначки: У Рішення № Про ПРОТИ УТРИМАВСЯ НЕ ГОЛОСУВАВ відсутній 3A No Прізвище, ім'я, Π/Π по батькові Альбін Олексій Михайлович Байда Сергій Миколайович 2 Березовий Микола Ігорович 3 Бондар Володимир Васильович 4 Вовчанівська Альона Михайлівна 5 Горбенко Василь Васильович 6 Гриб Світлана Павлівна 7 Дискант Олександр Миколайович 8 Добровольська-Рибалкіна Галина Яківна 9 Дремлюх Андрій Михайлович 10 Дубінін Валентин Іванович 11 Журавльов Іван Вікторович 12 Кириченко Віталій Олександрович 13 Кириченко Олександр Михайлович 14 Лисенко Олег Анатолійович 15

№ п/п	Прізвище, ім'я, по батькові	3A	ПРОТИ	УТРИМАВСЯ	НЕ ГОЛОСУВАВ	ВІДСУТНІЙ
16	Марченко Герман Ігорович					
17	Матвієнко Олександр Олександрович					
18	Мацюк Віталій Сергійович					
19	Пилипенко Вячеслав Анатолійович					
20	Поздняков Андрій Олександрович					
21	Пшеничний Валерій Миколайович					
22	Семененко Людмила Миколаївна					
23	Сторожук Віталій Вікторович					
24	Темненко Олександр Олександрович					
25	Федоренко Сергій Олексійович					
26	Чередніченко Сергій Михайлович					-
27	Шевченко Валентин Володимирович					

з них:	10:	
3A:		
проти:		
УТРИМАЛИСЬ:		
НЕ ГОЛОСУВАЛО:		
ВІДСУТНІ:		
РШЕННЯ (зазначається прийнято	чи не прийнято	
Голова лічильної комісії:	(підпис)	(прізвище та ініціали)
Секретар лічильної комісії:	(підпис)	(прізвище та ініціали)
Член лічильної комісії:	(підпис)	(прізвище та ініціали)